Spring naar hoofd-inhoud

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en Hulst voor Elkaar slaan handen ineen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en Stichting Hulst voor Elkaar zorgen samen voor een gezonde, veilige en fijne buurt. De twee organisaties werken samen om de leefbaarheid in de kleine kernen van gemeente Hulst zo goed mogelijk te maken. Dat staat in een intentieovereenkomst die op 8 maart 2022 werd ondertekend door de bestuurders.

De intentieverklaring gaat over aandacht voor de wensen van de bewoners, luisteren naar knelpunten die hun welzijn beïnvloeden en hen ondersteunen waar nodig.Directeur-bestuurder Henk Janssen van Stichting Hulst voor Elkaar: “We hebben de kennis en kunde in huis om samen de buurt veiliger, gezonder en aangenamer te maken. Daardoor ervaren de bewoners dat zij niet alleen naast elkaar wonen, maar ook met elkaar.”

De samenwerking houdt in dat wijkbeheerders van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen regelmatig om de tafel gaan met medewerkers opbouwwerk van Stichting Hulst voor Elkaar. Ralph van Dijk, directeur-bestuurder van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen: “We stemmen zo af waar we elkaar aanvullen en welke nieuwe initiatieven er nodig zijn. We hebben een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid als woningcorporatie. We moeten samen met andere betrokken organisaties zorgen voor een fijne woonomgeving, waarin iedereen zich thuis voelt.”

Terug