Spring naar hoofd-inhoud

rustwoning bij renovatie

Omdat in 2030 onze woningen zoveel mogelijk label b moeten hebben, moeten wij veel woningen renoveren. In de meeste gevallen heeft dit veel impact op de bewoners. Uiteraard doen wij ons best om overlast zoveel mogelijk te beperken. helaas is dat bij een renovatie niet altijd mogelijk.

Om die reden stellen wij in de meeste gevallen een rustwoning ter beschikking. Vindt er in uw huis een renovatie plaats, dan kan het zijn dat u daarvan overlast hebt. Er lopen veel mensen rond en dat kan flink wat lawaai met zich meebrengen. Dan zijn deze rustwoningen een uitkomst. Deze woningenzijn volledig ingerichte woningen die bedoeld zijn voor huurders die tijdelijk even niet thuis kunnen verblijven. Dit kan gaan over even een middagje bijkomen maar, een nachtje blijven slapen is ook mogelijk.

De woningen voorzien in alles wat u nodig heeft. Hierdoor kunt u weer even bijkomen. In de woonkamer staat bijvoorbeeld een televisie, in de keuken staan de boodschappen voor een bakje koffie of thee en de bedden in de slaapkamers staan klaar. In de woning is ook altijd wifi zodat u altijd bereikbaar blijft.

Terug